Find out more

Our vision

Pall Mall - Our Vision

The scheme is designed to deliver a group of high quality grade A office buildings enclosing and defining a generous public space which is inclusive of the existing building at Exchange Station; creating connections to the internal route to Tithebarn Street, the CBD and beyond.

Based on an exploration of successful public spaces and building typologies across Liverpool city centre, the proposed scheme includes a variety of public spaces including colonnades, covered arcades and internal ‘streets’ which provide connections through the ground floor of the buildings.

This richness produces a destination within the city and encourages successful occupation of the proposed buildings, as well as ensuring that the ground floor active uses are supported and complimented by the new public realm.

Feedback

We have prepared a small questionnaire so we can gather your feedback.

Step 1 of 12

8%
  • Please provide your name and contact details, so that we can keep you informed on the plans for Pall Mall as they progress.
CTP
Kier
Liverpool City Council
Allies and Morrison
Colliers
Worthington